By the way #1

De rå fadkoteletter aka mine øjenlåg

2016-11-01-12-24-51Mine øjne er irriteret!

Eller retter, JEG er irriterede på mine øjne, fordi de ikke er normale endnu!

Følelsen af ufølsomhed, af at have noget siddende, kløen, trådene, der niver, nervespidserne, der er ved at samle sig igen og giver små bitte stød…..det irriterer mig!

Nu skal jeg jo så også lige tænke over, at det ikke engang er en uge siden, at mine øjenlåg blev skåret åbne, som et par rå fadkoteletter, eller vent, det er faktisk bedst, at jeg IKKE tænker over dette, yirkes!
En Klovborg tager den tid, en Klovborg skal tage, og det samme gør mine øjenlåg.

Tænk hvis mine øjne aldrig bliver bedre :O Tænk, hvis der er lavet en fejl og jeg for evig tid bare vil gå rundt med “Yo! Jeg sniffede lige lidt lightergas” øjne, der strammer og niver, løber i vand og svier :O

Alting er bare “åhhhhh” i dag…

I nat kastede jeg mig rundt i sengen, badet i sved, åbnede vinduet, så frøs jeg, dynen var våd og kold, var oppe og natpisse 2-3 gange.

I morges tudede jeg næsten, da jeg så en række biler holde tilbage for en ambulance.

Fik ondt i maven senere på dagen, da jeg udenfor min arbejdsplads så en yngre mand i bil, skubbe til en ældre mand på cykel. Jeg så ikke hvad der skete forud for dette, men hurra for testosteron fyldte klappehatte, der mener det er okay at skubbe til gamle mænd. Roadrage, go fuck yourself!
Heldigvis skete der ikke mere, selvom jeg tænkte “Så for den da…”, da den ældre mand cyklede væk og gav den unge mand fuckfingeren. Go grandpa!

Var igen ved at tude her til aften, da jeg så Dancing with the Stars, fordi Shauna har forvredet sit knæ og nu ikke kan danse de sidste 4 uger med sin partner! Og Val var en lille følelsesmæssig tudeprinsesse, den store stærke russer. (det giver bare vildt meget mening, ikk? 😉 )

Hunden er også helt underlig i dag. Tror nogle gange, at han ser spøgelser eller bliver besat. Eller også er der bare tæver i løbetid, og så blæser det, det gør ham også nogle gange underlig.

Og så er jeg blevet total frk tankefuld. Hvad nu hvis jeg ikke når at få børn? Hvad nu hvis jeg når det? Er det overhovedet fair at få børn i min alder? Bliver jeg overhovedet en god mor? Vil jeg overhovedet være mor? (Okay, dumt spørgsmål det sidste!)

Tror bare, at jeg går i seng nu 🙂

Vil forsøge at komme med en “Sådan er det EFTER øvre øjenlågsindgrebet” guide en af dagene, for igen kunne jeg godt have brugt en “Det er helt normalt, at du føler sådan her på 3. dagen”, så jeg ikke sad og følte, at jeg var ved at blive kuk kuk.

signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By the way #1