Halloween Makeup - Catwoman

Spis dig gravid – Forstår det ikke

1514934For nogle år siden købte jeg bogen “Spis dig gravid” af en veninde, som havde haft heldet med sig, og derfor ikke længere havde brug for bogen. Jeg kom aldrig i gang med at læse den, og da jeg flyttede røg den ned i en flyttekasse, hvor den har ligget det sidste års tid (jeg er ikke så hurtig til at tømme flyttekasser, don’t judge!)

Men i går fandt jeg den frem igen, fik læst cirka halvdelen af bogen, imens min far tapetserede min entre (pisse hjælpsom datter jeg er). Problemet er bare, at jeg ikke rigtig forstår det, og når jeg ikke forstår ting, så kan jeg ikke følge “reglerne”. Jeg forstår godt konceptet, men har lidt problemer med processen, savner en “Skåret ud i pap” forklaring, og ikke bare en masse tørre formler og teoretisk snak.

Så hvis der er nogen, der har nogle gode råd og kan skære det ud i pap for mig, lytter jeg med glæde 😀

Jeg har tidligere været på LCHF, det var nemt og forståeligt, jeg havde nemt ved det, men tabte mig ikke (nok), så kom fra det igen. Har tit overvejet at starte igen, for jeg SKAL virkelig tabe mig, hvis jeg ønsker at blive mor, men det er bare så pikkeldyrt, så jeg undersøger andre kostvaner.

At droppe sukker og hurtige kulhydrater er noget, som jeg skal, uanset hvilken kostform jeg vælger at forfølge, så det er første skridt på vejen og dag 1 er gået fint, selvom jeg fik et mindre hysterisk anfald, hvor en pose vingummi ville have været kærkommen 🙂

signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halloween Makeup - Catwoman