Cheesecake-Brownie med hindbær

Olivers hundefoder – Introrabat

Gammelvuffen har de sidste par år KUN fået hundefoder fra OLIVERS.
For det første (og det vigtigste) er det god kvalitet, kornfrit, som Gammelvuffen kan lide. For det andet bliver det sendt direkte til døren, og hvis man vil kan man lave et abonnement, så de automatisk sender foder hver X antal uger, uden man selv skal huske på det.

Prisen er nok lidt dyrere end andre mærker, men det betaler jeg gerne for, at han får god og sund mad.

OLIVERS har for nylig introduceret 2 nye varianter, som jeg overvejer at prøve.

olivers-max-meat-adult-medium-491x595px_5OLIVERS MAX MEAT ADULT MEDIUM tager udgangspunkt i hundens naturlige kost som kødæder, og har derfor et ekstra højt indhold af kød. Hele 80% af ingredienserne i dette foder er af animalsk oprindelse – deraf hele 68% fersk kød af højeste kvalitet. De ferske kødkilder i OLIVERS MAX MEAT ADULT MEDIUM er kylling, lam og ged.

Det er sq da lige, så selv jeg får lyst til at smage 😛

olivers-organic-all-ages-491x595px_5_2OLIVERS Organic består af økologiske ingredienser af højeste kvalitet og indeholder alle de nødvendige næringsstoffer til såvel hvalpe som voksne og ældre hunde. Foderet har et højt indhold af ferskt svine- og oksekød, der stammer fra nøje udvalgte økologiske gårde i lokalområdet for produktionen,så dyrene ikke har lidt overlast af lange transporter. Foderet indeholder desuden certificeret vildtfanget fisk (som derfor ikke er økologisk), der sikrer dig den højeste råvarekvalitet og mindst mulig belastning af miljøet.

Hvis du har lyst til at prøve OLIVERS, til enten din hund eller kat, kan du trykke HER, og få 100 kr introrabat.

Affilieret indlæg
signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cheesecake-Brownie med hindbær