Florida Georgia Line - H.O.L.Y

Cheesecake-Brownie med hindbær

Forsøger jo egentlig at tabe mig, og min blog burde derfor bugne af sunde spelt-hørfrø-skyr-luftsteg og vindfrikadeller-opskrifter, men faldt lige over denne opskrift i mine gemmer.
Kan ikke huske, hvor jeg fandt opskriften henne desværre, så kan ikke kreditere “ejeren”

Cheesecake-Brownie med hindbær

Sorry for det dårlige filter, gammelt billede

Sorry for det dårlige filter, gammelt billede

(ca. 12 portioner)
Ingredienser:
Brownie
200 g mørk chokolade
200 g smør
250 g flormelis
3 æg
100 g hvedemel

Cheesecakefyld
400 g flødeost
150 g flormelis
½ tsk vaniljeekstrakt
2 æg

Hindbærfyld
3 dl. piskefløde
100 g flormelis
150 g hindbær + lidt ekstra til pynt

Tilberedning:
Forvarm ovnen til 170 grader, alm. ikke varmluft.

Brownie: Smelt chokoladen jævnt over vandbad eller i mikroovn. Kom smør og sukker i en skål og pisk det, til det er godt indarbejdet. Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk til alt er godt blandet. Rør gradvis melet i, og rør godt hver gang. Skru op til høj hastighed, og rør lidt længere, til dejen er jævn. Hæld derefter langsomt den smeltede chokolade i, og bland det grundigt. Hæld dejen i en bageform på ca. 30×25 cm, beklædt med bagepapir. (jeg bruger bare en almindelig rund springform)

Cheesecake: Kom flødeost, sukker, vaniljeekstrakt i en skål og pisk det jævnt og tykt for lav hastighed. Tilsæt under piskningen et æg af gangen. Dejen skulle nu være meget jævn og cremet. Hastigheden kan øges lidt mod slutningen, så blandningen bliver lettere og luftigere, men sørg for ikke at røre for længe, da osten kan skille. Smør den oven på brownien, og glat efter med en spatel. Bag kagen i ca. 25-30 min. den skal være fast at røre ved, men gerne lidt “blævrende” og bleg i midten. Lad kagen afkøle helt, dæk derefter til og sæt på køl 2 timer eller natten over.

Hindbærfyld: Kom fløde, sukker og hindbær i en skål og pisk til det er fast, men ikke stift. Vend brownien ud på et skærebræt, og vend den rigtige side opad. Smør fyldet oven på brownien og pynt med friske hindbær.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Florida Georgia Line - H.O.L.Y