Vælge en emhætte – Skide svært

Man skulle næsten tro, at jeg var i gang med at vælge hvilken Ben & Jerry’s is, at jeg skulle spise, men nej, det er “bare” en emhætte.

Flyttede ind i min lejlighed for et lille års tid siden og planen var, at jeg skulle have nyt køkken, da det der var her, bare ikke var godt nok.

Men når man ikke tjener kassen, og faktisk bor til leje, så er mulighederne begrænsede. Heldigvis må jeg det meste for boligselskabet, men der er stadig det økonomiske aspekt.

Den ene væg i køkkenet kunne nøjes med nye låger, men den anden side rev jeg helt ned, købte nye skabe, indbygningsovn, induktions kogeplader og ny bordplade (den skal dog skiftes ud igen, kvaliteten er ringe). Gulvet er sort linoleum og de hårde hvidevarer er stål.

Jeg har fundet 4 lækre emhætter, som jeg overvejer, i både den billige, mellem og dyre ende af skalaen. Lågerne er/bliver hvide højglans, bordpladen er lige pt. sort laminat, men jeg vil gerne have lækker valnøddetræ, selvom det er noget mere pebret.

Emhætte

  1. HER   //   2. HER   //   3. HER   //   4. HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zipper Glitter Halloween look