Støvle Dilemma - Og mental debat

Man må godt shoppe, når man er ynkelig

Så det gør jeg 🙂

Sov fra kl 0-2 i nat, og sad derefter vågen til kl. 7.30 i morges, kunne simpelthen ikke sove pga. øjnene og hvad gør en klog kvinde så…..hun shopper da 🙂

For noget tid siden så jeg en blogger anbefale sådan en waist cincher. Altså et korset-ish, der havde fået hende til at tabe nogle cm’er om taljen. Jeg er heldigvis født med en slank talje fra naturens side, men tænker den måske kan tage lidt om blævermavsen.

Jeg er skeptisk, men for de småpenge tager jeg gerne chancen 🙂

55911d7749c7613ffce44732-0-original
//   HER

Og hos ASOS blev det til 1 bluse og 2 par bukser.

Jeg køber ellers normalt ikke bukser online, da jeg er lettere deform 😉 Smal talje, brede hofter og tykke lår, så i taljen skal jeg bruge en str. og resten 1-2 nummer større, men nu tager jeg chancen.

Normalt køber jeg H&M’s basis bluser, netop fordi, at de er total basis. Elsker deres blødhed og 3/4 lange ærmer, og kr. 79,95 er heller ikke at foragte, men for fanden hvor er jeg træt af deres lousy kvalitet!

I know, I know…man får, hvad man betaler for.
Jeg arbejder selv i tøjbranchen, så jeg burde vide det, men jeg lærer det åbenbart bare aldrig.
Blødheden og faconen forsvinder altid efter første vask og den krymper 5-7 cm i længden, og jeg er altså bare for tyk til crop tops 😉

opdateret-for-nylig20
HER   //   HER   //   HER

 

signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Støvle Dilemma - Og mental debat