Olivers hundefoder - Introrabat

Little Black Dress x 4

“Hvis jeg nu bare tager et par løse haremsbukser og en over size trøje på,
så er der ingen, der opdager, at jeg er tyk”

Den teori levede jeg efter i mange år. Jeg var overbevist om, at man ikke kunne se mine deller bag mine mange lag tøj. Men i virkeligheden gjorde jeg jo bare mig selv større end jeg reelt var.

Ved et “tilfælde” købte jeg en bodycon kjole, sådan en lækker pinup kjole, der smyger sig om min krop. Ved et “tilfælde” tog jeg et ret godt billede, hvor jeg havde kjolen på. Man kunne se min smalle talje og mine runde hofter. Den fremhævede mine gode sider, som jeg rent faktisk havde, SELVOM jeg var tyk. Jeg fik vildt meget ros, både fra kvinder og mænd, min selvtillid steg et par grader.

Det gav mig blod på tanden, og jeg købte endnu en kjole, som sad tæt, som fremhævede min talje. Og nu er jeg faktisk blevet ret glad for min krop, jeg får et lille kick ud af at se min talje. Jeg elsker mine pencilskirts og mine bodycon kjoler, væk er de store trøjer og løse bukser.

Jeg er faktisk blevet overraskende god til at spotte, hvad der vil klæde mig og hvad, der bare vil gøre mig tykkere. Og jeg er ret sikker på, at disse 4 kjoler vil se hamrende godt ud på mig 😛

Nr. 3 er klart min favorit, hvilken en er din?

kjoler1. HER   //   2. HER   //   3. HER   //   4. HER

Affiliate links

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Olivers hundefoder - Introrabat