Den falske Kylling i karry
Dagens menu bestod af kylling i karry med masser af friske grøntsager og ris.
Jeg er virkelig en padde til at lave sovs, så jeg gider ikke engang forsøge på at lave det. I stedet køber jeg en liter Pikant Karrysovs fra Karoline’s Køkken, og hælder over grøntsagerne og kyllingen.
4 pers.
4 kyllingefileter
Porre
Peberfrugt
Broccoli (jeg brugte ½ hoved)
Gulerødder
Ærter
Løg1 l. Pikant karrysovs fra Karolines Køkken
Skær kylling og grøntsager i chunky stykker.
Steg kyllingen, tilsæt lidt soya, salt og peber, og put grøntsagerne ned i gryden,
Hæld karrysovsen over og kog ved svag varme, imens risene koges.
Det er eddersatme den korteste opskrift jeg har skrevet 😛
Ingen kommentarer endnu